Copyright © 2017 MakerMan Design

Web Development

Makerman Design richt zich op kleine bedrijven, ondernemers en particulieren. Begint u net met ondernemen en lukt het (nog) niet om de aandacht van uw doelgroep te trekken? Of kunt u als klein bedrijf moeilijk in beeld blijven bij uw klanten? Met een goede website vergoot u uw bereik enorm, en is het voor potentiële klanten makkelijker te weten wat u voor hen kan betekenen. Wij helpen u graag met een nieuwe, modern ogende website.

Geen enorm budget? Geen punt, wij bieden een standaard website aan vanaf €750,-. Wilt u écht de aandacht trekken? Dan kunnen wij met ons hoogstaande grafisch design uw website en huisstijl naar een hoger plan brengen. Kijk hieronder om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden.

Web Development Flevoland

Werkwijze

stap 1 2.0

De eerste stap is een persoonlijk gesprek. Wij komen bij u langs, zodat we alle wensen en ideeën over de website uitvoerig kunnen bespreken.

stap 2 2.0

Bij deze stap gaan wij de eerste versie van de website ontwikkelen aan de hand van ons eerste gesprek. Bij deze eerste versie van de nieuwe website draait het vooral om de structuur en de huisstijl.

stap 3 2.0

Wanneer de eerste versie af is krijgt u toegang tot de website en kunt u aan de hand van de tijdelijke inhoud uw eigen teksten, foto’s en dergelijke gaan bepalen en ons toesturen.

stap 4 2.0

Als wij alle content een plekje hebben gegeven is het tijd voor een nieuw gesprek waarin we onder andere de voortgang, uw feedback en de laatste verbeterpunten bespreken. Op basis van dit gesprek maken we een afspraak voor de afleverdatum van de website.

stap 5 2.0

Bij deze laatste stap draait alles om een goede aflevering van de nieuwe website. Financiële zaken en contracten worden afgehandeld, en een eventuele workshop over het zelf onderhouden van de site wordt ook tijdens deze stap gegeven.

Portfolio

Om een goede indruk te geven van de verschillende diensten die wij leveren, hebben we de mooiste projecten op een rijtje gezet in ons portfolio. Neem snel een kijkje!

Web Development Flevoland

Overzicht prijzen

Omdat we onze websites op maat maken is het moeilijk om een vaste prijs te hanteren. Hieronder vindt u een aantal richtlijnen voor de verschillende pakketten en onderhoudscontracten.

Standaard Website
v.a. €750,-
Een standaard website volgens een template van Makerman Design
Website Template
Responsive Webdesign
Gebruiksvriendelijk CMS
Website en Grafisch ontwerp
v.a. €995,-
Een gepersonaliseerde website met veel extra opties
Gepersonaliseerd Template
Responsive Webdesign
Gebruiksvriendelijk CMS
Op maat gemaakte animaties en afbeeldingen
Upgrade huisstijl & logo

Onderhoud

Wanneer voor u een website gemaakt is, moet deze natuurlijk ook online gezet en gehouden worden. Daarnaast is de beveiliging van uw website enorm belangrijk. Hieronder krijgt u een indruk van de verschillende mogelijkheden op het gebied van onderhoud.

Onderhoudscontract I
€20,- per maand
Makerman Design verzorgt alle technische zaken rondom uw website
Zakelijke e-mail
SSL-beveiliging
Hosting
Domeinnaam
Maandelijkse back-up
Onderhoudscontract II
€35,- per maand
Makerman Design verzorgt alle technische zaken rondom uw website en voegt inhoud toe
Zakelijke e-mail
SSL-beveiliging
Hosting
Domeinnaam
Maandelijkse back-up
Aanpassingen inhoud (t.w.v. één uur per maand)